Uutuuksia

tuotteet, uutuudet

Image

Suutarin valikoima täydentyi mainiosti kesään sopivilla hoitotuotteilla.

Ekol nahkaöljy kyllästää nahan suojellen sitä vedeltä ja ehkäisee nahan kuivumisen. Käsitelty nahka säilyttää lujuutensa ja kestävyytensä sekä pysyy pehmeänä ja notkeana. Öljy sopii erityisesti nahkatakeille (ei mokka) ja vanhalle/kuivahtaneelle nahalle, sillä se imeytyy syvälle nahkaan. Öljy voi tummentaa käsiteltävää pintaa ja sitä, kuten kaikkia muitakin hoitotuotteita tulisi testata ensin huomaamattomaan paikkaan. 8 e/ 250 ml

Toinen kesäinen uutuus meillä on Wolyn Shoe Fresh deodorantti. Tehokas spraydeodorantti on helppo suihkuttaa kenkään, koska pullo toimii myös alassuin. Deodorantti sisältää hopeaioneja, jotka poistavat sieniä ja bakteereja jo ensimmäisellä käyttökerralla ja estävät niiden uudelleen kasvua. Tuote on dermatologisesti testattu. 8 e/ 125 ml

Muistathan kesäaukioloaikamme ma-pe 10-17, heinäkuussa lisäksi la 10-14.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s